Regulament de participare

*Sunt admise la antrenamente doar persoane apte din punct de vedere fizic, psihic și medical – prin completarea formularului de  înscriere declari pe propria răspundere că ești apt/ă pentru a participa la cursurile de dans și activitățile sportive pe care le desfășurăm.

*Costul abonamentului lunar, plătit în avans, reprezintă rezervarea locului în sală şi asigură cheltuielile cu chiria sălii şi prezenţa/serviciile instructorului, care sunt garantate, indiferent de rata de prezenţă a cursanţilor. De aceea, lecţiile neefectuate nu pot fi reportate şi nici nu se returnează contravaloarea lor, indiferent de motivul neprezentării la lecţii a cursantului.

*Nu se acceptă plata fracţionată a abonamentului, însă se vor putea reporta lecţiile în cazul concediilor programate, cu condiţia ca acestea să fie anunţate cu cel puţin 14 zile înainte. Reînnoirea abonamentului se face cel târziu la data ultimei lecţii din abonamentul curent, pentru asigurarea locului în sală, astfel încât să putem păstra un număr optim de participanţi la fiecare curs.

*Dacă se întâmplă să nu poți participa la o lecție, ea poate fi recuperată în perioada de valabilitate a aceluiași abonament activ, doar la clasele de același nivel (sau nivel inferior), și doar în limita locurilor disponibile, după confirmarea prealabilă din partea reprezentaților școlii.

*Dacă se întâmplă ca unele cursuri să nu se desfăşoare în urma deciziei şcolii acestea se vor reporta pentru perioada imediat următoare, sau pot fi recuperate în aceleaşi condiții descrise la punctul precedent.

*Durata fiecărui curs este de 50 de minte. Te rugăm să respecți intervalele lecțiilor (și pe cele dintre lecții) pentru o bună desfășurare a tuturor activităților.

*Abonamentele sunt nominale și ne transmisibile, și au valabilitate 4 săptămâni, adică 28 de zile calendaristice începând cu ziua primului curs la care participi (inclusiv). Dacă doreşti să plăteşti în avans pentru o perioadă mai lungă, te rugăm să ne contactezi pentru a-ți face o ofertă personalizată.

*Accesul în spațiul de antrenament se poate face doar cu echipament sportiv corespunzător: hainele să fie comode și să ofere libertate mare de mișcare, iar încălțămintea să fie de interior (curată pe tălpi – NU cea cu care am mers pe stradă).

*Prima lecție rămâne gratuită în cazul în care la finalul ei decizi că nu ți se potrivesc cursurile noastre și că nu vrei să mai participi pe viitor. Dacă finalul lecției decizi să te înscrii, ea va fi inclusă în primul abonament achiziționat .

*Cursurile noastre (nici cele pentru copii, nici cele pentru adulți) NU au ca scop performanța! NU participam la concursuri, NU organizăm serbări, evenimente sau lecții deschise pentru copii și NU vor fi necesare costuri suplimentare pentru echipamente speciale sau alte cheltuieli, în afară de abonamentul lunar. 

*Pentru a participa la cursurile noastre folosind abonamentele ESX este necesara achitarea contravalorii coplății IN AVANS pentru cel puțin o luna. Suma va fi calculata in funcție de abonamentul pe care îl alegi, scăzând din valoarea lui totala procentul pe care noi îl primim de la ESX. Astfel:

pentru abonamentul de 4 ședințe – diferența de achitat este de 100 ron/luna

pentru abonamentul de 8 ședințe – diferența de achitat este de 150 ron/luna

pentru abonamentul de 12 ședințe – diferența de achitat este de 180 ron/luna

*Pe durata claselor ți se pot face fotografii sau filmări – prin completarea formularului de înscriere și/sau participarea la cursuri, iți exprimi acordul și accepți în mod expres, explicit și neambiguu, pentru prelucrarea imaginii tale (și/sau a copilului tău) și pentru folosirea acesteia pe orice canale media, în scopul mediatizării și promovării activității sălii și în orice scopuri conexe, participanții neavând dreptul să pretindă foloase materiale sau bani în schimbul conținutului media în care aceștia apar.